Presentació del llibre ‘Construint futur. 50è aniversari del Col·legi Sant Pau’

Fa cinquanta anys, a Reus, es feia realitat un projecte social i educatiu de la mà de l’Arquebisbat: la posada en marxa del Col·legi Sant Pau de Reus. Aquest ha estat el motiu de l’edició del llibre «Construint futur», dels autors Xavier Cortés i Teresa Solé. La presentació ha tingut lloc al Centre el dimecres 22 d’abril i ha anat a càrrec del Sr. Francesc Roig, inspector en cap del Departament d’Ensenyament a Tarragona. També hi ha assistit el delegat diocesà d’Ensenyament, Mn. Norbert Miracle i el director del Col·legi Sant Pau de Reus, Sr. Antoni Montserrat.

Aquest llibre d’aniversari pretén, tant des del punt de vista històric com des del fictici, mostrar la tasca de moltes persones que, al llarg d’aquests 50 anys d’existència, han contribuït amb el seu treball i esforç a fer del Col·legi Sant Pau en particular i de les escoles diocesanes en general, un referent educatiu a Reus i el Baix Camp.

Els autors d’aquest llibre són Xavier Cortés Nadal, llicenciat en Geografia i Història i en Ciències Religioses, i professor d’ESO i Batxillerat al Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat i al Col·legi de la Mercè de Martorell, i Teresa Solé Tomàs, llicenciada en Geografia i Història i diplomada en Ciències Religioses. Treballa com a professora al Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona i al Col·legi Mare de Déu de la Serra de Montblanc.

Des de l’any 2006 el col·legi Sant Pau de Reus forma part de la xarxa educativa diocesana gestionada per la Fundació Sant Fructuós, que impulsa l’acció pedagògica, educativa i pastoral de l’Escola.

 IMG_5138 IMG_5141

 IMG_5140 Presentació llibre