Descobrint el món de la música clàssica

La Biblioteca del Seminari de Tarragona i el Conservatori de la Diputació a Tarragona estan organitzant conjuntament una nova activitat per apropar-se a la música clàssica d’una manera més informal i entretinguda anomenada «El Club de la Clàssica.» La primera sessió ha tingut lloc el dimarts dia 3 de febrer. Les properes sessions seran els dies 10 de març i el 14 d’abril.

El professor del conservatori de Tarragona, Kiev Portella, és l’encarregat d’introduir els assistents en la història i característiques de les peces musicals que s’escolten a les sessions, i fomentar el diàleg obert entre tots els assistents. En aquest primera sessió de febrer el professor Portella s’ha centrat en el repertori de piano i orquestra.

Aquesta nova activitat va dirigida a totes aquelles persones que tenen interès en descobrir d’una manera amena i distesa el món de la música clàssica.

L’assistència al club és gratuïta i oberta a tothom. Per participar-hi només cal inscriure’s enviant un correu a la biblioteca biblioteca.seminari@arqtgn.cat o trucant al tel. 977 233212. Les places són limitades.

 música 1