Amics del Grup Cultural CENTRE TARRACONENSE

Qui som

Som un grup de persones, conscients de la necessitat de fer visible la fe cristiana en la nostra societat, impulsant el diàleg fe i cultura i unes trobades que enriqueixin el coneixement de les diverses realitats humanes. En aquest sentit desitgem col·laborar, assessorar i potenciar les activitats del Grup Cultural Centre Tarraconense, com a ara conferències, exposicions, concerts, etc. L’art com a punt de trobada i testimoni de històries personals, poden dir més al món d’avui que un llenguatge estereotipat que no mereix l’atenció de les noves generacions.

Per tot això et demanem que col·laboris en la promoció dels actes que s’organitzen sempre oberts a tothom, divulgant-los entre les teves amistats i persones conegudes. Amb aquest motiu et demanem les teves dades per rebre informació a través del newsletter i fent-te amic del grup cultural, tot assegurant la confidencialitat de les teves dades.

Amics del Grup Cultural CENTRE TARRACONENSE
Vols ser amic del grup cultural del CT?

Si us interessen les conferències, trobades, exposicions, les presentacions de llibres, els cursos i debats, els concerts, els festivals,… i altres manifestacions de diàleg fe i cultura en un àmbit acollidor com el del Centre Tarraconense, segur que us interessa la programació del grup cultural CT i volem que sigueu els nostres Amics.

Avantatges

El grup cultural del CT és una xarxa cultural que arriba a més de 5000 persones que segueixen amb interès la proposta d’activitats programació del Centre. Amb el carnet d’Amic del CT obtindreu durant un any:

• Entrada gratuïta a totes les activitats que organitzi el Centre Tarraconense
• Descomptes en la resta d’activitats del CT
• Propostes exclusives per als Amics del CT
• Informació de les activitats per correu postal i electrònic
• Invitacions a les exposicions per als vostres amics