Inauguració de l’exposició «Introspecció» de Jaume Queralt

El proper dijous 28 de maig, a les 19.30 h, s’inaugurarà al vestíbul del Centre Tarraconense aquesta exposició composada per trenta-cinc obres que recullen l’evolució de l’artista tarragoní, Jaume Queralt (Tarragona, 1949), des dels seus inicis figuratius, passant per etapes expressionistes fins arribar al món de l’abstracció. Una abstracció carregada de simbolisme, resultat d’una vida dedicada a la reflexió i a la maduració creativa. La mostra intenta recollir mitjançant línies argumentals i fruit d’exercicis reflexius d’investigació madurs a nivell intern, diverses formes d’entendre la psique i la condició humana.

L’acte d’inauguració serà presidit per l’arquebisbe metropolità de Tarragona, Dr. Jaume Pujol Balcells.

Espais de l’exposició

El vestíbul acollirà l’obra més realista i abstracta. Al claustre de Sant Pau hi haurà l’obra de les primeres etapes artístiques de l’autor. Finalment, al claustre del Sagrat Cor s’establirà el treball més contemporani i creatiu de l’artista.

Horari 

L’exposició, comissariada per offgallery, es podrà visitar al Centre fins el 28 de juny en horari de matí, de 10.00 h. a 13.30 h i de tarda, de 16.30 h. a 20.00 h.