Concert en benefici dels infants de Damasc (Síria)

La Delegació de Missions de l’Arquebisbat de Tarragona organitza aquest concert per a recordar els cristians perseguits i sensibilitzar sobre l’existència de persones que, en diferents llocs del món, afronten des de la fe situacions de dificultat. L’entrada-donatiu, que es pot adquirir al Centre Tarraconense El Seminari, és de 10 euros.

Projecte beneficiari: La flama de Damasc

Vetlla i finança la formació dels indigents rurals i dels pobres dels afores de Damasc.  Finançament per a transports, llibres i material didàctic i poder oferir un espai de formació, recreació i suport educatiu per 6.500 nens pertanyents a 61 pobles com Hauran, Kalamoun, La Bekaa i els suburbis de Damasc.

El Cor: St. Edmund Arrowsmith Catholic High School

 El concert anirà a càrrec d’aquesta Coral que pertany a l’escola catòlica de la localitat de Wigan, al nord-oest d’Anglaterra, entre Manchester i Liverpool. L’escola integra alumnes d’entre 11 i 16 anys. El centre ha estat reconegut com escola de referència en l’àrea de música i són avui Specialist Music College. Aquest estatus ha permès al departament de música créixer els darrers anys i oferir un ampli ventall de cursos i activitats, com a centre de referència.

Cartell del concert