Cultura

Presentació

A la Parta Alta de Tarragona, darrera de la Catedral està ubicat el Centre Tarraconense El Seminari, un espai on conviu part de la història de Tarragona: un tram de la muralla romana, la Capella del S. XIII dedicada a Sant Pau, dins d’uns magnífics claustres neoclàssics un d’ells cobert. La remodelació de l’any 2012 ha equipat sales, aules i espais expositius amb tecnologia d’alt nivell, per esdevenir un espai únic on fer reunions de 15 persones fins a actes amb 425 persones en un marc de gran bellesa històrica. Les instal·lacions estan preparades per vídeo conferències, congressos internacionals amb traducció simultània i espais per esdeveniments i exposicions incomparables.

Projecte

El Centre Tarraconense, vol donar suport a les iniciatives que promoguin activitats acadèmiques, formatives i culturals, institucionals, empresarials i socials, a més d’acollir les activitats d’algunes de les delegacions de l’Arquebisbat de Tarragona.

El Centre Tarraconense és una proposta fonamental, de servei a la nostra societat, amb vocació universal. Reobrim un espai de servei a les comunitats parroquials i organitzacions públiques i privades per reflexionar sobre el sentit de la vida i el destí de l’home a través de la nostra història i d’una seriosa aposta pel diàleg amb la cultura.

Un espai únic per fer sessions de treball, reunions d’equips, presentacions de llibres, concerts, exposicions artístiques pròpies i externes. Acompanyar grups i events concertats prèviament.

Activitats

Al Centre Tarraconense, a més d’activitats acadèmiques, culturals i pastorals de primer ordre, tindrem una llibreria – cafeteria: l’Espai Muralla un espai per a presentacions de llibres, debats, conferències, en un ambient d’àtrium on poder acollir i fomentar el diàleg amb creients i no creients.

Els diversos espais del Centre Tarraconense, estan concebuts per a realitzar reunions, congressos, exposicions artístiques, interactuant amb l’espai en un diàleg constant fe i cultura, motor del projecte del Centre.
L’edifici comptarà amb sales i espais polivalents, equipades amb l’última tecnologia; unes instal·lacions preparades al més alt nivell de serveis per esdevenir un espai perfecta per tot tipus d’actes i events. Per acollir en 12 sales des de 15 fins a 425 persones.
Amb una sala de congressos i una d’actes amb cabina de traducció simultània per una capacitat de 200 places. Amb espais con els claustre de Sant Pau i Sagrat Cor, l’Espai Muralla que inclou cafeteria, Llibreria, l’Espai Claustre en un modern concepte de cafeteria i càtering, sales i espais polivalents, per fer reunions, exposicions, congressos, etc al més alt nivell. A l’espai Claustre donarem un servei de cafeteria, break coffee, càtering per més de 300 persones, amb unes instal·lacions totalment adequades per fer-ho.