L’ESIT, un nou projecte educatiu impulsat per entitats educatives de l‘Arquebisbat

Els Estudis Superiors Internacional Tarraconense, l’ESIT, es van presentar el dimecres, dia 29 d’abril, al claustre de Sant Pau del Centre amb l’assistència de diversos representants d’escoles, empreses i institucions.

L’acte, presidit pel Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, va comptar amb la participació del director de la Fundació Sant Fructuós, Sr. Francesc Ortiz; la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat a Tarragona, Sra. M. Àngels González; el director de l’Escola Joan XXIII, Sr. Joan Llatse i la directora del Centre Tarraconense, Sra. Marisa Jiménez.

Aquest nou projecte educatiu, impulsat conjuntament per la Fundació Sant Fructuós, el Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona, l’Escola Joan XXIII i el Centre Tarraconense El Seminari, neix amb l’objectiu de promoure la formació acadèmica d’alt nivell i oferir formació a empreses, organismes i col·lectius de les institucions educatives.

PresentacioESIT_026   PresentacioESIT_024   PresentacioESIT_012

L’ESIT iniciarà la seva activitat el proper curs al Centre Tarraconense amb l’oferta d’un cicle formatiu de grau superior en Comerç internacional on destacarà el coneixement d’idiomes com l’anglès o el francès.

Més informació al web www.esit.cat