Més de 350 professionals sanitaris de tot Catalunya participen en el XXII Congrés Nacional Català d’Urgències i Emergències

L’hospital de Sant Pau i Sant Tecla de Tarragona ha organitzat aquest any la XXII edició del Congrés Nacional Català d’Urgències i Emergències. El congrés, organitzat en col·laboració amb la Societat Catalana d’Urgències i Emergències, ha tingut lloc els dies 16 i 17 d’abril al Centre Tarraconense.

Segons l’organització del Congrés, s’ha pretès que sigui un esdeveniment integrador on estiguin representats tots els vessants de l’atenció d’urgències i emergències i on els assistents coneguin totes les novetats relacionades amb aquest àmbit.

IMG_5066  IMG_5096   IMG_5104

En aquesta edició s’han presentat un total de 154 comunicacions. Com a mostra d’aquesta voluntat innovadora i d’apropar les principals novetats relacionades amb les urgències, ha destacat la taula rodona que ha abordat la gestió de les emocions mitjançant la tècnica del Reiki, una teràpia alternativa amb visió de futur, impartit per infermeres especialitzades en el tema. Per altra part, també ha destaca la conferència inaugural a càrrec del prestigiós economista Emili Duró, sobre la gestió de les emocions.